NM på mage og NM på hodet

Nylig var det NM i formasjonsflyving hos VossVind (uoffisielt NM)… Kari og jeg deltok som Team Butterflies. Prestasjonene var langt i fra like god som selvtillitten…  Det var åtte lag som deltok i vår gren og vi endte til slutt på en 6.plass. Men nå setter vi i gang med trening mot fallskjerm-NM i freefly! Vi har begge mange fallskjermhopp bak oss, men ingen av oss har satset på freefly tidligere, så vi har enoooormt mye å lære før vi er på det nivået vi ønsker. Vi skal gi gass, og det blir utrolig spennende å se hvor fort vi kan bli flink ved hjelp av vossvind! IMG_4639 IMG_4641

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s