Verdens beste julegave

Novobasen. 23.12.2013 kl 22:35. 12 timer til flyet går mot Ulvetanna.

Vinden har stilnet, midnattsola titter frem, alt er pakket og vi er klare til å virkelig starte eventyret. Det er en nerve i luften nå, og vi kjenner lukta av eventyr og utfordringer. Jeg springer rundt og lager småfilmer for å få tiden til å gå litt fortere… Har til nå laget en thriller med smågodt i hovedrollen, en film om toalettene på NOVO og er nå godt i gang med en fantastisk dansefilm…. den siste er jeg ganske sikker på at kommer til å bli en storfilm i 2014!

Dag seks uten dusj: I dag skulle jeg for første gang teste tørr-shampoen jeg fikk i julegave av GayDog. Håret mitt har vært godt gjemt under en lue siden forrige dusj… Jeg må innrømme at jeg hadde håpet at håret skulle se nyvasket ut etter at jeg hadde sprayet i nesten halve boksen med shampo, -det gjør det ikke!

Vi flyr altså ut på selveste julaften. Dette er den beste julegaven jeg kunne drømt om. Det er meldt sol akkurat i tidsrommet for innflyging, og vi skal bruke 30 minutter ekstra på å rekognosere store deler av området. Dette er for å bli kjent, identifisere bresprekker, samt få flyfoto av området. Pilotene vil fly veldig lavt, så vi ender opp med slalåmflyging mellom toppene. Da vi gikk gjennom flyplanen, ble vi som unger.

God jul til familie, venner, kollegaer, samarbeidspartene og alle andre som følger meg på eventyret mitt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s