Life in a box med blåmuggost

Dag 4 i Antarktis.

På grunn av en storm som var på vei til Antarktis ble vi flydd ned allerede 17.des. Vi fløy ned med et cargofly som lignet en variant fra 1800-tallet. Da jeg satte meg på flyet gikk det endelig opp for meg… -NÅ går drømmen i oppfyllelse! Standaren var upåklagelig; førsteklasses servering av “smørbrød” og eple, pent pyntet med flagg, flyseter som nesten hang sammen, og flotte festivaltoalett på midten!

IMG_4112

20131218_060126

IMG_0201

Så nå er vi stuck på en russisk base… Det går nok noen dager før været tillater flyene å lette. Vi bor i en rød boks, spiser i en gul boks og går på do i en blå boks. Fasilitetene er etter forholdene helt topp, for jeg må innrømme at det ikke hadde vært noe fristende å ha debut på vinter-teltliv i dette været. Når det er sagt så hadde det vært morsommere å tilbringe ventedagene i CapeTown… men Prins Harry har nettopp vært på Sydpolen, og han var på ALCI-basen og var veldig klar for å komme hjem til England til jul.

IMG_4117

IMG_1545

Humøret er på topp… dagene går fort og vi begynner å få god trening i å sette opp telt i storm. Vi prøver også å få orden i maten…. på de siste innkjøpene ble kanelen på en eller annen måte byttet ut med blåmuggost. Denne har smeltet og blitt blandet med masse annen mat, så lukten av blåmugg er definitivt til stede oftere enn vi skulle ønske – og jeg gleder meg til 2 mnd med havregrøt til frokost uten kanel…

2 responses to “Life in a box med blåmuggost

 1. Hey Kitty I’ve been thinking about you and Espen and hope its going well in the deep south? love to see you both when you return to the mother city 😉

  Ross from Cape Town

  • hi ross… 🙂
   just got back to cape town…
   will you send me your tlf nr to +4740066111
   dont know how the next days will turn out yet, but if there is time we are superkeen to meet up 🙂
   give me a bip on the cell and we´ll talk soon !
   K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s